Wij gaan hotspots spotten!

Blog

Hotspots, er zijn zoveel leuke plekken te ontdekken in je omgeving. Ik merk dat ik graag nieuwe plekken ontdek, ik vind het heel fijn om thuis in mijn studio te zijn, maar koffie drinken doe ik graag ergens anders. Niet alleen omdat ik geen koffie kan zetten thuis, maar ook omdat er lang niet altijd plek is in mijn kleine kamer. En dan heb ik het vooral over de momenten dat ik even geen tijd had om mijn kamer op te ruimen, dus overal spullen staan. Dat maakt het er niet ruimtelijker op kan ik je vertellen.

Small house, big door
Hotspots ontdekken, de categorie zit al een tijdje in me hoofd. Het doet me denken aan een afbeelding die ik lange tijd geleden voorbij zag komen op Pinterest met daarop: ‘Small house, big door’. Wat in mijn hoofd is blijven klinken als klein huis, maar veel sociale contacten, help waar laat ik ze?

Inspirerende plekken buiten Your Little Home
Een klein huis is ideaal, voor vrijwel alles, behalve dus voor een uitnodiging voor je sociale contacten. Intiem, prima, maar niet altijd zin in toch? Een mooi excuus om naast je huur, ook geld uit te geven aan de leuke plekken in je omgeving. Stimuleert ook gelijk weer de economie. Tenzij je natuurlijk de hotspots bezoekt zonder te consumeren, ook dat is prima. We gaan namelijk opzoek naar spots met een bijzonder interieur. Waar je tot rust kunt komen, of juist helemaal niet. Hotspots om met je vrienden of familie buiten ‘your little home’; -) af te spreken.

Meet us in je favo hotspot!
Vind jij dat we ergens geweest moeten zijn? Let us know, dan trakteren wij je op een koffie daar!* Hoe doe je mee? Maak een foto in je favo hotspot, deel hem met ons via Instagram –> Your Little Home en gebruik de tag #hotspotYLH zodat wij je foto kunnen terugzien. Would love to meet you!

#hotspotYLH

#hotspotYLH

* We vinden het leuk om koffie met je te drinken en ideeën uit te wisselen over klein wonen in een bijzonder of te gek interieur binnen Nederland. We maken een keuze uit de foto’s die ons het meest aanspreekt en past binnen het concept van Your Little Home.

 

 

 

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

1 Comment

  • Reply
    Fleuranova
    september 29, 2016 at 1:08 pm

    Super leuk!

  • Leave a Reply