Your Little Home is een inspiratie blog voor iedereen die klein woont. Middels deze blog wil ik zoveel mogelijk verschillende kleine huizen laten zien. Het platform is niet alleen van mij, het is van iedereen. Zonder inspiratie van mensen die hun woning laten zien, zou Your Little Home niet bestaan. Your Little Home vertegenwoordigt daarnaast niet één stijl, maar juist een diversiteit aan stijlen. Iedereen die meewerkt aan een post krijgt alle vrijheid om foto’s te maken van zijn- of haar interieur en er iets over te schrijven. Op deze manier is het ook echt Your Little Home.

Your Little Home is ontstaan vanuit een passie voor wonen en nieuwsgierigheid naar binnenkijken bij anderen. Maar waarom dan specifiek klein wonen? We gaan steeds kleiner wonen. In steden is weinig ruimte voor meer woningen, terwijl de bevolking groeit en we het liefst in steden willen wonen. Niet alleen studenten wonen klein, ook starters huren een kamer in een huis om in een stad te wonen. Een tiny huis inrichten vergt heel wat handigheid en helemaal met een klein budget. Laat je vooral inspireren door de diversiteit aan binnenkijkers op de blog!

Hi, ik ben Elianne! Ik ben gestart met Your Little Home in april 2015. Ik heb afgelopen jaar in een studio van 24 m2 in Amsterdam gewoond. Daarvoor heb ik ook heel wat kleine kamers versleten, vier om precies te zijn. Mijn kleinste kamer was 10 m2…  Ik heb niet alleen zelf ervaren hoe creatief je moet zijn in een kleine ruimte, maar ook hoe je je eigenlijk met je eigen spullen je overal weer thuis kunt voelen. Mijn fascinatie voor wonen is op jonge leeftijd al begonnen, ik denk herkenbaar voor velen, want wat is er nu leuker dan binnenkijken bij anderen. Iedere inrichting is bijzonder. Een interieur is persoonlijk, het laat je lifestyle zien, dat vind ik tof.

Huidige kamer in Breda

Met Your Little Home wil ik jullie vooral inspireren. Heb je opmerkingen, vragen of tips, neem gerust contact met me op. Ik vind het daarnaast ook altijd leuk om te kletsen, dus voor een kop koffie, feel free om me te mailen! Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, wil je graag je huis omtoveren tot droomhuis of kan ik je helpen met een stylingproject? Ook daar mag je me altijd voor mailen of bellen, het lijkt me leuk om je te ontmoeten. Klik op het hartje om me een berichtje te sturen.