Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Blog, Hotspot

Zoals een paar dagen terug is aangekondigd gaan we hotspots spotten. Het is natuurlijk heel knus in je kleine huis, maar soms is een plek in de stad net zo fijn om te meeten. Niels is interieurontwerper in spe, met zijn fijne visie op minimalisme en design komt hij vaak op leuke plekken. Geef hem een lekkere bak koffie in een goede tent, en hij maakt er een toffe blog van. De eerste hotspot, hij trapt af in Onder de Leidingstraat in Eindhoven!

Onder de Leidingstraat
Vandaag, de zon schijnt en ik zit in een zwarte strandstoel met mijn voeten in het zand. Ik geniet van de muziek die zacht uit die uit speakers klinkt. Wat een onwijs fijne sfeer hangt hier! Net terug van vakantie, ik zit nog eens goed na te genieten midden in het centrum van Eindhoven.

Hotspot Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Een lekkere bak koffie

Strijp is een wijk binnen Eindhoven waar vroeger alle Phillips fabrieken stonden. Tegenwoordig zijn de meeste fabrieken omgetoverd tot waanzinnige lofts, winkels en eettentjes! Een daarvan is Onder de Leidingstraat. Ik ontdekte Onder de Leidingstraat nog niet zo lang geleden maar het is inmiddels een van mijn favoriete plekjes in Eindhoven. Meestal kom ik hier om een lekkere bak koffie te drinken.

Hotspot Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Hotspot Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Industrieel en minimalistische uitstraling

Onder de Leidingstraat legt de focus op de kwaliteit en eenheid. Het eten, de vormgeving van de menukaart en de inrichting van het pand; het is allemaal op elkaar afgestemd. Als interieurfreak zit ik helemaal op mijn plek! De inrichting is industrieel en minimalistisch en je kijkt er je ogen uit. Het meubilair van Onder de Leidingstraat past perfect bij elkaar. De meeste meubels die binnen staan kan je een aantal deuren verderop kopen bij de Zitfabriek.

Hotspot Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Biologisch eten is allang niet meer suf, en helemaal niet in de Leidinstraat

Je hoeft niet meer per se naar de supermarkt want bij Onder de Leidingstraat heb je alles binnen handbereik. De keuze is aan jou of je producten mee naar huis neemt of dat je deze bij de Leidingstraat op eet. Alles is biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Gezond eten en biologisch eten heeft vaak een wat ‘suffig imago’ maar door het concept van Onder de Leidingstraat is dat verleden tijd. Ja… Geweldige plek! Een dikke vette aanrader!

Met wie zou jij hier koffie willen drinken? #hotspotYLH

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply