Inspiratie voor het balkon en dakterras

Blog, Inspiratie

Nu het heerlijke weer er is wil ik graag veel buiten zijn. Vorig jaar juni verhuisde ik naar mijn studio en kreeg ik er een mooi groot dakterras bij.Afgelopen weekend ben ik aan de slag gegaan met mijn dakterras. De tegels zijn ondertussen groen geworden en het mocht wel een poets-en opruim beurt gebruiken. Omdat ik waarschijnlijk niet op vakantie ga dit jaar, wil ik een vakantiegevoel in eigen tuin creëren. Heerlijk wegdromen op een fijne loungebank met een drankje en hapje en een goed boek. Ik vond de afgelopen weken inspirerende beelden waar ik graag zou vertoeven met het mooie weer.

 

Inspiratie dakterras

Zoals je ziet zijn sommige buitenplaatsen net woonkamers. Dit heeft me geïnspireerd om mijn woonkamer door te trekken naar buiten. Veel groen, kussens een mooi vloerkleed en fijne loungebanken maakt het een zomergevoel waar je lang van gaat genieten. Of je nu houdt van veel kleur met een Oosters tintje of je houdt van een rustige tuin waarbij veel zwart, wit en grijstinten de boventoon voeren. Je kunt het de sfeer geven die jij graag wilt. Binnenkort volgt een blogpost over hoe ik alles heb aangepakt. Van materialen en stijl tot het budget!

Beeldmateriaal: 1. huisjeboompjebulletje 2. Housedoctor 3. Annettechristian 4. heltenkelt 5. Vtwonen 6. Notmybeautifulhome

 

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply