De houten krat, zes manieren om hem te decoreren!

Blog, Inspiratie

Je ziet ze al een paar jaar, maar ze blijven hot! De houten kratjes geven je interieur een stoere, nonchalante uitstraling. Reden genoeg dus om jullie te inspireren om van de simpele houten krat een multifunctioneel pronkstuk te maken. Hieronder geef ik tips hoe jij de houten krat multifunctioneel kunt gebruiken in jouw huis.
>

6 manieren om de houten krat te decoreren:
>

1. De krat als ideale opberger.
Je kunt er ontzettend veel in kwijt! Boeken, tijdschriften, sokken?
>

2. De krat als voetenbank.
In mijn studio heb ik er één die ik gebruik als voetenbankje, met een kussen erop is het niet alleen comfortabel, het kleed het ook nog eens aan.
>

3. De krat als kast.
Door een paar kratjes op elkaar te stapelen en te schroeven kun je het ook gebruiken als kast. Je mooiste spulletjes erin en je hebt een rustieke authentieke kast die ook nog eens budgetvriendelijk is. Wie wil dat nou niet? Monteer er wieltjes onder en je kunt hem eenvoudig verplaatsen door heel de ruimte
>

4. De krat als nachtkastje.
Leuk lampje erop, et voila!
>

5. De krat als extra zitplek.
Met een extra kussentje krijg je heus geen houten billen.
>

6. De krat als decoratie pilaar in de hal voor je mooiste schoenen of tas. 
Mocht je in een studio of klein appartementje wonen, dan heb je vaker te maken met een kleine hal. Wat dacht je van een houten krat waar je je mooiste schoenen in etaleert of je mooiste tas op zet.
>
>

Hoe heb jij jouw kratje gedecoreerd in jouw huis?

Staat jouw tip er niet bij maar heb je wel een heel creatief idee? Wij horen het graag van je. Wij zijn heel benieuwd naar jullie creaties! #yourlittlehome 

>
Houten kist styling 2 Houten kist styling 3

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply