Je kleine huis is perfect, je kan er alles doen en laten wat je wilt, maar je kleine kamer nodigt ook uit om fijne plekken te ontdekken buiten huis, waar je kunt werken, borrelen of daten. Precies deze plekken wil ik leren kennen. Hotspots waar je met je vrienden kunt afspreken, omdat je kleine kamer daar net iets te knus voor is.

Ik vind het leuk om koffie met je te drinken en ideeën uit te wisselen over klein wonen in een bijzonder, of te gek interieur binnen Nederland of Belgie. Vind jij dat ik ergens geweest moet zijn? Let me know, dan trakteer ik je op een koffie daar!

Maak een foto in jouw favo hotspot, deel deze foto via Instagram en gebruik de tag #hotspotYLH zodat ik je foto kan terugzien. I would love to meet you!

Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Zoals een paar dagen terug is aangekondigd gaan we hotspots spotten. Het is natuurlijk heel knus in je kleine huis, maar soms is een plek in de stad net zo fijn om te meeten. Niels is interieurontwerper in spe, met zijn fijne visie op minimalisme en design komt hij vaak op leuke plekken. Geef hem een lekkere bak koffie in een goede tent, en hij maakt er een toffe blog van. De eerste hotspot, hij trapt af in Onder de Leidingstraat in Eindhoven! Onder de Leidingstraat Vandaag, de zon schijnt en ik zit in een zwarte strandstoel met mijn voeten in het zand. Ik geniet van de muziek die zacht uit die uit speakers klinkt. Wat een onwijs fijne sfeer hangt hier! Net terug van vakantie, ik zit nog eens goed na te genieten midden in het centrum van Eindhoven. Een lekkere bak koffie Strijp is een wijk binnen Eindhoven waar vroeger alle Phillips fabrieken stonden. Tegenwoordig zijn de meeste fabrieken omgetoverd tot waanzinnige lofts, winkels en eettentjes! Een daarvan is Onder de Leidingstraat. Ik ontdekte Onder de Leidingstraat nog niet zo lang geleden maar het is inmiddels een van mijn favoriete plekjes in Eindhoven. Meestal kom ik hier om een lekkere […]

0 comments