Hoe een verhuisdag als verjaardag kan voelen

Blog, Inspiratie

Yayyy ik zit in me huisje, en nog belangrijker ik heb weer een verhuisdag overleefd! Het voelde voor mij gisteren alsof ik jarig was, niet alleen omdat mijn familie er was, maar vooral omdat ik na zoveel maanden mijn dozen weer kon uitpakken.

Natuurlijk vergeet je dan wat je allemaal hebt, maar daar werd ik gister weer blij mee verrast! In de periode dat ik even terug thuis woonde kocht ik ook iedere keer iets nieuws, zodat ik niet alles in een keer hoefde uit te geven. Dat is wel een hele goede tip, en misschien lastig omdat je er nog niet mee bezig bent of denkt dat je nog lang niet uit huis gaat.. of omdat je nog niet weet welke kleuren je in je kamertje wilt, of nog 10 keer van stijl veranderd.. Maar! Het is echt heel fijn als je al wat dingetjes koopt, bijvoorbeeld een prullenbak of een wasmand of een messenset, allemaal heel tijdloos en gewoon heel handig!

IMG_9039

Benieuwd naar het eindresultaat? Binnenkort zet ik een binnenkijker van mijn studio online!

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply