Geen groene vingers, wel planten in huis? Dan is Waterworks perfect voor jou!

Blog, Trendtalk

We kunnen niet meer om de Botanica trend heen. Deze trend richt zich vooral op terug naar de basis met natuurlijke en neutrale kleuren waarbij kamerplanten centraal staan binnen het  interieur. Erg leuk en aardig al deze planten en bloemen in huis, ik word er zelf ook erg vrolijk van, maar hoe zorg je ervoor dat ze niet na een paar dagen al verwelken of kapot gaan?
>

Verzorging van bloemen en planten in huis is een pittig taakje

Bloemen en planten voegen niet alleen kleur toe in je interieur, zij doen daarnaast veel goeds voor je. Ze zorgen namelijk voor een goede luchtvochtigheid en ze zetten CO2 om in zuurstof. Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn plantjes er een week mooi uit zien, daarna zijn ze al snel ‘overleden’. Ik weet niet wat het is, of ik geef ze te weinig water of te juist te veel. Het blijft altijd een beetje experimenteren. Ik ging op onderzoek uit en stuitte op WATERWORKS en ik was direct enthousiast. Dit is een uitkomst voor mensen ,waaronder ik, zonder tijd en groene vingers.
>

Hip irrigatiesysteem Waterworks

WATERWORKS is een uitvinding van Thomas Linssen en Jana Flohr die beide hun passie uitdragen om objecten te ontwerpen die zij missen in hun eigen huis.  Zij vonden dit handige  irrigatiesysteem uit voor de verzorging van planten. Op dit moment is WATERWORKS nog een concept en hebben zij alle hulp nodig om het te ontwikkelen. Crowdyhouse
>

De set bestaat uit een terracotta kegel en een glazen bol met een stolp van kurk. Het is niet alleen een super handig product voor mensen die nogal eens vergeten om hun plantjes te verzorgen, maar de terracotta kegel ziet er ook nog eens super tof uit. Voor 35 euro heb je plantjes die langer blijven leven en ook nog eens schone lucht toevoegen in jouw huisje. Misschien niet heel budget, maar iedere keer nieuwe plantjes kopen is een stuk duurder, en iets minder ‘plantvriendelijk’!
>

Wat vind jij van dit soort uitvindingen?  

WATERWORKS  WATERWORKS

 

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply