De zoektocht naar die ene perfecte… wastas?

Blog, Trendtalk

Ik vond dat ik wel wat aandacht mocht geven aan het vinden van een goede wastas/zak of mand, aangezien ik op de 3e verdieping woon en ik op de begane grond mijn wasjes moet doen. Voor iedereen die met zijn was moet sjouwen, dat kan in een grote Action tas, of in een krat of mand.. maar er zijn ook slimme ontwerpers die vinden dat dat anders kan.

Bij het merk Brabantia denk je misschien aan degelijke, uitklapbare wasrekken voor verveelde huismoeders, maar ze hebben gekozen voor een vernieuwd imago waar ook studenten blij van worden.

                 .Brabantia waszak Brabantia waszak Brabantia waszak

Oke! Hij is niet heel goedkoop (28,95), maar ik vind het qua prijs-kwaliteit verhouding perfect! De wastas is er in verschillende kleuren, wat fellere, maar de nieuwe collectie heeft wat meer pastel tinten, waar ik helemaal gek op ben. Mijn oog viel op de pastel roze, omdat ik mezelf gewoon roze items gun nu ik nog helemaal alleen woon. Je kan hem heel eenvoudig als wasmand wegzetten, en als hij vol begint te raken transformeer je hem om tot tas et voila, een wastas! Hij is lekker ruim, maar niet onhandig groot, dus ideaal om mee te dragen naar beneden!

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply