Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijkers, Blog

Een paar maanden terug liet ik mijn studio al aan jullie zien. Inmiddels zijn er wat dingen veranderd. Deze verandering wil ik jullie niet onthouden! Een kleine interieurswitch kun je het wel noemen.. Voor als je nog even wilt spieken hoe mijn kamer er eerst uit zag klik dan hier! En zo ziet het er nu uit, wat een verschil he?

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Het grote verander moment..

Al langere tijd droom ik weg bij het zien van witte interieurs, mijn studio leent zich natuurlijk perfect voor deze look door mijn witte gietvloer en witte muren. Daarnaast was ik stiekem ook bepaalde meubels zat. Die ik heel lang heb gekoesterd, en echt waar, waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou wegdoen, tot dus deze ene dag! Binnen een dag had ik mijn grijze opbergmeubel verkocht, mijn grijze tapijt en tafel met blad van steigerhout en stoel. Het omslagpunt was een inspiratiefoto op internet, waarom niet gewoon deze look creëren ipv erbij weg dromen zonder actie? Een dag later had ik mijn witte tapijt in huis, en kocht ik bij Ikea een nieuwe tafel.

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Less house, more home

Misschien valt het je op dat ik weinig opbergmeubels heb. Ik heb het liefst zo weinig mogelijk spullen in mijn studio, teveel spullen maken me enorm onrustig. De spullen die ik heb wil ik zien, omdat ik anders vergeet dat ik ze heb, en wat heb ik aan spullen die ik vergeet en daardoor niet gebruik? Mijn enige opbergmeubel is een smalle kast met lades. Boven mijn koelkast heb ik planken waarop 4 opbergdozen staan. Dit zijn de enige plekken waar ik spullen uit het zicht zet, zoals kleding bijvoorbeeld. Ik vind het super fijn dat er zoveel leefruimte overblijft op deze manier, ruimtelijk en overzichtelijk.

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Kleurexplosie in mijn witte studio

Ondanks mijn witte huis, hou ik enorm van kleur. Door het witte interieur kunnen kleuren er ook echt uitspringen, daar maak ik graag gebruik van! Zoals mijn felroze poef van Xenos, veel liefde daarvoor! Ik heb daarnaast altijd verse bloemen in huis, soms van Bloomon, of ik haal zelf bloemen. Bloemen en planten zijn echt een must in mijn kamer. Het voordeel van bloemen in huis is dat je kunt wisselen met kleuren steeds, en dus niet vast zit aan een bepaalde kleur. Ze ruiken ook nog eens heel lekker..

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Binnenkijken bij Elianne 2.0

Mijn 3 tips voor het herinrichten van jouw kleine huis/kamer!

Ben jij ook toe aan een verandering in je interieur? Ik geef je drie tips waar je misschien wat mee kunt.

1. Blijf niet langer wegdromen bij mooie interieur afbeeldingen, maar ga aan de slag! Vaak kun je al met een paar hele simpele veranderingen veel teweeg brengen.

2. Voeg kleur toe aan je interieur, bloemen of planten laten een ruimte altijd direct tot leven komen.

3. Zet je meubels weg op de manier hoe jij leeft. Misschien blijkt dat ene tafeltje in de hal wel helemaal niet handig te staan daar omdat je steeds je voet eraan stoot ofzoiets. Durf te schuiven met meubels. Ik maak in grote lijnen vooraf een plan, maar vaak komt het toch neer op een beetje rommelen en schuiven voordat iets op de juiste plek komt te staan. En als het echt tegenvalt, zet je het toch gewoon weer terug op de oude plek?

Opzoek naar meer inspiratie? Bekijk alle binnenkijkers!

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply