Binnenkijken bij Stephanie

Binnenkijkers, Blog

Woningnood in de stad? Ruimtes kunnen prima worden omgebouwd tot woningen, dat bewijst ook deze plek weer. Dit appartement hebben we gespot in het Noorden van het land, in Groningen. Het appartement van Stephanie is 50m2 groot en was vroeger een basisschool, dit geeft de woning direct karakter.

Binnenkijken bij Stepahnie

Binnenkijken bij Stepahnie

Binnenkijken bij Stephanie

Stephanie: “Hoi ik ben Stephanie! Ik woon in een oude basisschool in Groningen die verbouwd is tot meerdere appartementen. De woning is 50m2. Het unieke aan de woning vind ik het hoge plafond van 5 meter hoog met vide! Hier hebben wij de slaapkamer van gemaakt. Het appartement heeft 2 hoge en grote ramen waar overdag heerlijk het zonnetje door naar binnen schijnt. Het leuke aan deze ramen vind ik dat ze in de oude stijl zijn gebleven, als je de ramen open doet piept en kraakt dit net zo als vroeger.

Binnenkijken bij Stepahnie

Binnenkijken bij Stepahnie

Binnenkijken bij Stepahnie

Binnenkijken bij Stepahnie

Dingen zelf maken maakt je huisje meer eigen

Ik zou mijn stijl kunnen omschrijven als Scandinavisch met veel Bohemian accenten. Ook maak ik veel dingen zelf. Wanneer ik wat leuks zie op bijvoorbeeld Pinterest dan koop ik de benodigdheden en ga ik aan de slag. Op deze manier maak ik ons huisje eigen. Omdat het een huurwoning is kan ik niet alles doen wat ik graag zou willen, maar dit bewaar ik graag voor ons eerste koophuisje, waar wij druk naar opzoek zijn!

Binnenkijken bij Stepahnie

Binnenkijken bij Stepahnie

Opbergruimte in kleine woningen is een must!

Zelf hou ik er niet van als er overal door het huis heen frutsels staan, vooral in een kleine woning komt er dan teveel op mij af. Ik zet liever mijn accessoires bij elkaar neer op bijvoorbeeld het tv meubel. De andere spullen liggen rustig in de lade te wachten, tot ik het weer een keer tevoorschijn haal.

Binnenkijken bij Stepahnie

Binnenkijken bij Stepahnie

Tip: Ruim zoveel mogelijk spullen op in kasten, lades, opbergboxen enz… zo creëer je rust en ruimte (heeeeeerlijk)  

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply