Binnenkijken bij Merle

Binnenkijkers, Blog

Afgelopen zondag is het officieel lente geworden (YAY) en daarom is het tijd voor een frisse, beachy (check surfboard!!) binnenkijker op deze Goede Vrijdag! Deze toffe kamer is van Merle uit Utrecht, kom binnen.

Binnenkijken bij Merle

Wonen op de Jut
Merle: ”Bijna 6 jaar woon ik nu al op de Jut en nog steeds vind ik het een heerlijk plekje. Twee jaar geleden kreeg ik de kans om van mijn zolderkamer te verhuizen naar een andere kamer, of eerder twee(!) andere kamers in ons huis. Mijn huisgenootje ging verhuizen dus de slaapkamer (13m) en studeerkamer (6m) kwamen vrij. Ik weet nog dat ze tegen mij zei, ‘Merle, deze kamer gaat je zo goed doen’. En ja hoor, helemaal waar! Vanuit mijn raam kijk je uit op de Vaartse Rijn en door het grote raam is het de hele dag heerlijk licht op mijn kamer, een echte verademing als je van een zolderkamer komt.”

Binnenkijken bij Merle

Binnenkijken bij Merle

Mijn grote trots is mijn surfboard
”Ik hou van een lichte en frisse look! Mijn grote trots is natuurlijk mijn surfboard die ik jaren geleden gekregen heb van mijn vader. Samen met het rieten gordijntje (ikea), mijn malibu bordje (Brandy&Melville) en de schelpenketting (souvenir uit Ibiza) maakt dit de beach-look helemaal af. Om het verder rustig te houden heb ik niet teveel verschillende kleuren terug laten komen, maar hou ik het voornamelijk met fris groen, azuurblauw en witte tinten. Dit is ook wel een goede tip als je een kleine kamer hebt, want anders wordt het al gauw erg druk en rommelig naar mijn idee. Wat ook typerend voor mijn kamer is, is dat ik bijna in elke hoek wel een lichtjes ketting heb hangen. Zodra het donker wordt gaan deze aan waardoor mijn frisse kamer toch een warm sfeertje krijgt. Ik heb verder ook niks geverfd op mijn kamer, maar om een van de muren toch wat meer eruit te laten komen heb ik hier lijstje met foto’s opgehangen.”

Binnenkijken bij Merle

Binnenkijken bij Merle

Liefde voor de zee
”Inspiratie haal ik voornamelijk uit mijn liefde voor de zee en verder (heel cliche) uit dagjes rondstruinen in ikea, vakanties en de kamers van mijn zusjes en thuis. We hebben allemaal wel dezelfde stijl als het gaat om inrichten, iets moois wat we van mama hebben meegekregen!”

Binnenkijken bij Merle

Binnenkijken bij Merle

Lees hier tips om je huis lente proof te maken, en als je nog niet overtuigd bent van pasteltinten in huis, dan ben je het na het lezen van dit blog over pastelkleuren voor de lente wel!

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply