Binnenkijken bij Fleur 2.0

Binnenkijkers, Blog

Anderhalf jaar geleden vroeg ik Fleur of ze foto’s van haar interieur wilde delen op Your Little Home. De eerste binnenkijker was een feit! Inmiddels woont ze op een ander plekje, opnieuw nieuwsgierig hoe ze deze kamer heeft ingericht. Benieuwd naar haar vorige kamer? Haar vorige kamer bekijk je hier. In deze blog deelt ze haar nieuwe urban plekje met ons!

Binnenkijken bij Fleur 2.0

Fleur: “Ik deel een huis samen 2 andere meiden. Mijn kamer is ongeveer 11 m2. Door mijn opleidingen interieurdesign en trendwatcher/conceptontwikkelaar ben ik veel bezig met het ontwerpen van dingen. Ik lees ontzettend veel magazines, artikelen en ik ben veel bezig met het verzamelen van visualisaties die mijn werk versterken.

Planten, natuur en groen zorgen voor een bepaalde rust
We leven in een maatschappij waar het woord druk geassocieerd wordt met een hoge status. Dit heeft zo zijn tegen effecten en dat zie je ook veel terug in het interieur. Planten, natuur en groen zorgen voor een bepaalde rust. Daarnaast ben ik gek op uitgesproken kleuren en gekke patronen. Door dit te combineren heb ik een, voor mijzelf, perfecte “oase” gecreëerd. Op mijn kamer kan ik me volledig ontspannen, maar het is ook een inspirerende omgeving om te kunnen werken aan opdrachten en projecten.

Binnenkijken bij Fleur 2.0 Binnenkijken bij Fleur 2.0

Mijn stijl is een combinatie van botanical, retro en modern
Ik probeer altijd veel diverse materialen, kleuren en printjes te gebruiken. Het creëren van visuele rust is iets wat altijd voorop staat. Het moet één geheel zijn, zeker in een kleine ruimte. Deze kamer is een mix te noemen tussen botanical, retro en modern. Ik haal voornamelijk inspiratie uit magazines, winkels en natuurlijk Pinterest. Een tip voor jullie The Conranshop in Londen (Marylebone) is echt een fantastische shop.

Mijn favoriete items in huis
Ik voel me echt thuis in mijn kamer doordat ik het met zorg, aandacht en passie heb ingericht. Veel kleine dingen hebben een verhaal zoals het okergele campingmokje. Deze heb ik gekocht in een prachtige winkel in Primrose Hill Londen. De macramé hanger heeft mijn beste vriendin gemaakt en het krukje is gehaakt door mijn alles kunnende moeder. Op mijn kamer kan ik zowel mijn hoofd leegmaken als volproppen met inspiratie. Heerlijk!

Mijn bureau is mijn favoriete plek in huis. Het liefst bij zonsondergang. Mijn woning grenst aan het Goffertpark waardoor er een vrij uitzicht is. Vooral in de avond levert dit de mooiste luchten op.

Binnenkijken bij Fleur 2.0 Binnenkijken bij Fleur 2.0

Tips voor iedereen die klein woont
Ga niet te veel stylen door elkaar heen gooien. Zorgt voor een bepaalde hoofdkleur en stem de rest van je kleurenpalet goed op elkaar af. Dit zorgt voor sereniteit.

Opzoek naar meer inspiratie? Bekijk alle binnenkijkers!

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

No Comments

Leave a Reply