Binnenkijken bij Elianne en Viktor

Binnenkijkers, Blog

Een nieuwe binnenkijker van mij, maar nu niet alleen meer van mij, ook van mijn vriend Viktor. Wij zijn gaan samenwonen sinds juli. Dat is spannend, maar vooral heel leuk om onze stijlen met elkaar te mixen.

Geen roze stoel meer, gelukkig wel veel kleur want dat is iets wat we beide belangrijk vinden in een interieur. Het appartement valt misschien niet helemaal meer onder ‘little’, omdat we nu twee slaapkamers hebben. Dat is best luxe voor een appartement middenin de stad. Hiervoor heb ik in veel kleine woningen gewoond, mijn laatste studio was 24 vierkante meter. Ons appartement is nu 70 vierkante meter.

Het is nog niet helemaal af, maar we hebben de meest essentiële meubels al binnen! De eettafel hebben kunnen overnemen van familie, de bank is van Zuiver, het vloerkleed van HKliving en de stoelen van Kick Collection. Ik ben ook fan van het merk Woood, leuke meubels tegen relatief lage prijzen. Deze week komt ook nog een schommelstoel van Jysk binnen, dus er komen nog meer foto’s aan van ons appartement als het helemaal klaar is.. Voor nu in ieder geval een sneak preview van de woonkamer, en de extra kamer. 😉

Dit is de extra kamer. Een kamer waar we alles neerzetten waarvan we niet weten waar het heen moet. Vooral omdat we onze woonkamer en slaapkamer niet vol willen hebben staan met spullen. Nu is het nog de kunst om ook deze kamer een beetje leuk in te richten.

Opzoek naar meer inspiratie? Bekijk alle binnenkijkers!

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

2 Comments

 • Reply
  Debbie
  juli 8, 2018 at 3:48 pm

  Hi Elianne!! Wat leuk samenwonen gefeliciteerd. Ben benieuwd hoe je het verder gaat inrichten. In je studio’s was je altijd zeer creatief denk nu weer 😉 stiekem wel jammer dat je roze velvet bank weg is.

  Ik kijk uit naar nieuwe posts. Jouw blog is nog steeds een van mij favorieten.

  • Reply
   Elianne Dudok
   juli 10, 2018 at 6:14 pm

   Hoi Debbie, leuk berichtje, dankjewel!! De roze bank, ja was inderdaad geweldig, maar ik vind een nieuwe uitdaging ook wel weer leuk. Ik ga je op de hoogte houden van de inrichting, erg benieuwd naar de nieuwe fauteuil die deze week binnenkomt. 🙂

  Leave a Reply