Binnenkijken bij Elianne 3.0

Binnenkijkers, Blog

Al eerder zagen jullie mijn kamer op Your Little Home verschijnen. Inmiddels ben ik weer terug verhuisd vanuit Amsterdam, terug naar mijn eigen stad: Breda. Een nieuwe binnenkijker staat voor jullie klaar.

Mijn nieuwe kamer voelt als huis aan

Ik woon weer op een heerlijke plek in Breda, vlakbij de binnenstad, en vlakbij het bos. Ik woon op 35m2 inclusief apart slaapgedeelte. Wat een luxe om je slaapkamer af te kunnen sluiten van je woonkamer. Zo voelt het echt als huis aan, terwijl ik gewoon op kamers woon en de badkamer en keuken deel met twee huisgenoten. Verder deel ik geen gemeenschappelijke ruimte. Oh en, ik heb een balkon! Niet grenzend aan mijn kamer maar in de keuken, een beetje buiten vind ik toch wel heel fijn. Dit miste ik in Amsterdam.

Ook Bob verhuist iedere keer met plezier mee

Ieder huis vraagt om een andere inrichting

Ondanks dat ik mijn spullen grotendeels meeverhuis, vraagt iedere kamer weer om een andere inrichting. Niet alleen praktisch gezien de indeling, maar ook de uitstraling. Dit is nu mijn vijfde verhuizing, dat is best veel. Steeds andere meubels kopen is niet erg duurzaam, meer uitdaging voor mij dus om het toch te laten kloppen binnen de sfeer van het huis. Deze kamer vraagt om meer romantiek, warme kleuren en natuurlijke materialen. Dat was in mijn studio in Amsterdam wel anders.

Mijn grootste liefde is mijn roze loveseat. Deze heb ik gekocht bij Wehkamp. Je vindt ze nu ook bij budgetwinkels zoals Leen Bakker of Kwantum, velvet is populair, roze trouwens ook.

Aparte slaapkamer grenzend aan woonkamer

 

Altijd bloemen!

 

En, wat vinden jullie van deze kamer? Heb je een voorkeur voor mijn studio in Amsterdam, of kamer in Breda? Bekijk hier mijn studio in Amsterdam

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

2 Comments

 • Reply
  Rianne
  november 4, 2017 at 1:08 pm

  Ah zo leuk ingericht! Die loveseat is inderdaad heeeeel mooi!

  Lijkt me best een uitdaging om zo vaak te verhuizen met dezelfde spullen, ik heb mijn meubels gekocht op hoe ik ze hier wilde.. Ik ga volgend jaar ook verhuizen en wat groter wonen, ik zie het nog een uitdaging worden om het net zo leuk weer in te richten haha!

  • Reply
   Elianne Dudok
   november 5, 2017 at 4:21 pm

   Hi Rianne, thanks! Jaa, loveseat is heel gaaf, en zit ook heerlijk. Een uitdaging is het zeker, vooral wanneer de kamers verschillen in grootte.. Het lijkt er zelfs op dat ik binnenkort weer ga verhuizen, oeps.. Ik heb even op jouw IG gespiekt, leuke studentenkamer! Liefs

  Leave a Reply