Binnenkijken bij Anne (Mevrouw Blond)

Binnenkijkers, Blog

Anne woont nog thuis bij haar ouders en vindt haar kamer mega klein, maar ze weet nu tenminste wel hoe ze ermee om moet gaan. Ze is helemaal klaar voor een nieuwe stap: echt op kamers! Ze heeft in ieder geval al fijn geoefend met deze ruimte, en laten we eerlijk zijn.. Het is een prachtkamer right? Anne is ook wel Mevrouw Blond online, waar ze haar stylingtips graag met jullie deelt. Na de zomer start ze haar stage bij VTwonen, iemand om in de gaten te houden dus! Met veel plezier deelt ze haar kamer.

Binnenkijken bij Anne

Binnenkijken bij Anne

Anne: “Mijn slaapkamer thuis is echt piepklein. Gewoon megaklein dus. Ondanks het vrijstaande huis waar ik bij mijn ouders in woon, is er met mijn slaapkamer iets behoorlijk misgegaan tijdens het ontwerpen. Dat is natuurlijk niet echt zo, maar dat maak ik er altijd van. Het voordeel van een kleine kamer is dat alles waar ik nog ga komen sowieso groter is. Nog een ander voordeel, en misschien wel het beste voordeel, is dat ik heb geleerd hoe ik een kleine ruimte kan inrichten en groter kan laten lijken. ”

Binnenkijken bij Anne

Binnenkijken bij Anne

Spullen scoren is als een sport beoefenen

“Mijn stijl is een combinatie van Scandinavisch en Landelijk wonen. Ik vind grove blokken hout en riet geweldig, maar ik word ook gewoon ontzettend rustig van veel wit en hier en daar subtiel wat grijstinten. Toch kan ik niet zonder kleur, en dan vooral pasteltinten. Roze, mintgroen en geel zijn momenteel mijn favoriet. Spullen hoeven ook niet duur te zijn, wanneer ik het mooi vind, vind ik het prima. Ik maak er een sport van om mijn kamer te stylen met spullen van bijvoorbeeld IKEA, Xenos, Hema of Action. Zo kun je zien dat het ook helemaal niet duurt hoeft te zijn, het is maar net wat je ermee doet. Oké nu moet ik wel eerlijk toegeven dat mijn Vitra toolbox en HAY hand toch wel stiekem favoriet zijn, en dat zijn helaas geen goedkope items! ;)”

Binnenkijken bij Anne

Binnenkijken bij Anne

Onmisbare accessoires in mijn kamer

“Wat ik net al zei, mijn Vitra toolbox en HAY hand behoren toch zeker tot mijn favorieten. Maar ook de twee posters van Unique kunnen nu aan dit lijstje worden toegevoegd. De Vitra toolbox kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn broertje. Hij snapte maar niet waarom ik er zo gelukkig mee was. Maar ik was (en ben er nog steeds) dolblij mee! Je kunt er zo fijn en georganiseerd mee opruimen. Zelfs bijna leeg staat het nog leuk. De HAY hand kocht ik zelf, gewoon leuk voor de heb. De posters geven mijn kamer extra sfeer. Ohja, en de viltenbolletjes slinger,maakte ik zelf. Deze vind ik zo gezellig staan. Ook absoluut onmisbaar!”

Binnenkijken bij Anne

Binnenkijken bij Anne

Binnenkijken bij Anne

Binnenkijken bij Anne

Een nieuwe plekje komt eraan

“Na jaren van schuiven, wisselen van accessoires en verschillende kleuren op de muur, is mijn slaapkamer echt mijn plekje geworden. Toch is nu het moment aangebroken dat ik dit plekje moet gaan verlaten. Voor een periode van vijf maanden ga ik een kamer ergens anders eigen maken. Het voordeel hiervan is dat ik dan al mijn accessoires kwijt kan, hoop ik. Stiekem ga ik dit kleine kamertje natuurlijk wel missen. ”

>

Opzoek naar meer inspiratie? Bekijk alle binnenkijkers!

Comments

comments

Volgende blog
Vorige blog

2 Comments

 • Reply
  Binnenkijken bij Anne (Mevrouw Blond) | Your Little Home | Mevrouw Blond
  juli 8, 2016 at 4:39 pm

  […] Bron: https://www.yourlittlehome.nl/binnenkijken-anne-mevrouw-blond/ […]

 • Reply
  Erna
  juli 9, 2016 at 7:25 am

  Hoi Anne, wat een leuke site! Heel inspirerend. Graag wil ik je uitnodigen om binnenkort eens bij ons binnen te komen voor wat styling tips!
  Heel veel succes op je nieuwe werk en woonplek!
  Warme groet Erna

 • Leave a Reply