Kamer van Loes te huur in Scheveningen

Blog

Altijd al een tijdje in Scheveningen willen wonen? De kamer van Loes is te huur! Ze heeft een personal message voor jullie achtergelaten, if interested:

Hi, mijn naam is Loes den Hond en ik ga voor een paar maanden naar Parijs. Daarom wil ik graag mijn kamer onderverhuren!

De kamer is in Scheveningen in Belgisch park. Binnen 5 min sta je op het strand en binnen 15 min ben je in Den-Haag. Het is een ruime kamer van ongeveer 22m2. De keuken en badkamer is gedeeld met een ander huisgenootje. De verhuur periode is vanaf begin november tot ongeveer eind maart/begin april.

Je kan me op 0617252960 bereiken of stuur me een berichtje als je interesse hebt.

Xloes

Bekijk hier de kamer van Loes

Binnenkijken bij Loes

Binnenkijken bij Loes

 

Comments

comments

Volgende blog

No Comments

Leave a Reply